KBregnhoved

Min bedste tid (indtil videre)

Min Bedste Tid (indtil videre): Den Udaterede

“Min bedste tid” er ikke bare en kalender. Det er et redskab til at få det bedste ud af din tid i løbet af et år. Hver måned arbejder du med nye fokuspunkter som f.eks. organisering, prioritering, målsætning og meget mere. Du lærer at sige nej og at vælge til og fra, så du får det bedste ud af året, der kommer.

“Min bedste tid” kan bruges som en almindelig kalender, hvor du holder styr på dine aftaler og to do-lister. Men det er også en dagbog, en scrapbog, en notesbog… eller hvad du ønsker at gøre den til.

“Min bedste tid” fås i flere udgaver – både som årskalender (2019) og udateret, så du kan starte med kalenderen lige når det passer dig. Mere fleksibelt bliver det ikke!

Jeg har i de sidste par måneder arbejdet i al hemmelighed sammen med Kirsten Bregnhoved på et helt nyt og spændende projekt. Læsere af min blog husker måske, at jeg allerede har nævnt dette projekt i mit tidligere blogindlæg: Post NaNoWriMo 2018 – dog uden at sige noget om, hvad projektet rent faktisk handler om. Nu er ventetiden ovre, og jeg præsenterer hermed:

Min bedste tid (indtil videre)

Og hvad er så det? spørger du måske undrende. Jo, det skal jeg fortælle dig: Min bedste tid (indtil videre) er i bund og grund en kalender. Men den er meget mere end dét. Det er nemlig også en to-do liste, en scrapbog, en dagbog, en notesbog og skitseblok. Den er faktisk lige dét, du gør den til, og mulighederne er mange. I det store og hele, så er det faktisk kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan du vil bruge denne kalender.

Hver måned arbejder du med forskellige fokuspunkter: Du bliver nemlig præsenteret for et nyt emne med en eller flere opgaver, der alt sammen er med til at gøre 2019 til din bedste tid (indtil videre).

Kalenderen kan allerede nu bestilles både som hardback eller paperback via linket: tinyurl.com/min-bedste-tid. Eller du kan blive en af vores ViPs, der er med til at gøre Min bedste tid (indtil videre) endnu bedre ved hver måned at svare på et kort spørgeskema, og kan derved få kalenderen i paperback til en endnu mere fordelagtig pris (80 kroner ekslusiv fragt). Der er begrænset antal til ViP-pris – så skynd dig for at få Min bedste tid (indtil videre) til den fordelagtige pris. Du bliver ViP hos os ved at gå ind på hjemmesiden: minbedstetid.dk, hvor vi også løbende vil lægge inspiration, downloads og tips op til dig, der vil gøre 2019 til det bedste år – indtil videre.

Det bliver et spændende år, vi går i møde.