NyhederSpil

Ny Version: No Reflection – The Game

Posted

Jeg har gravet lidt i gemmerne i min eksterne harddisk, og det er lykkedes mig at finde den version af No Reflection The Game, som blev fremvist under ICIDS (the 8th International Conference on Interactive Digital Storytelling) i 2015. Det er en version af spillet, jeg faktisk troede var gået tabt, og jeg er derfor intet mindre end henrykt over at have fundet den igen!

Alle links henvist til version 1 er derfor blevet rettet til den nyeste version, og du kan nu nyde Benjamins rejse ind i de mange verdener, han finder bag spejlene med alle de færdige, digitale tegninger – og det er selvfølgelig stadig ganske gratis!

Lidt om spillet:

Spil som Benjamin, der lige er flyttet til en ny by sammen med sin familie for at starte et nyt liv. Der er nemlig det mystiske ved Benjamin, at han ikke har noget spejlbillede. En dag opdager han, at han kan gå gennem spejlene til andre verdener – skal han tage chancen og gå hele vejen igennem til en fremmed verden? Du bestemmer!

Tag del i Benjamins kamp for at passe ind, og vær med i hans rejse til andre verdener i spillet No Reflection, der er baseret på novellen Uden Spejlbillede.

Vil du læse mere om No Reflection The Game? Klik her!

Eller er du allerede hooked og vil have det lille spil? Klik her!
Spillet er gratis og kan spilles på windows.
OBS: Spillet foregår på engelsk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.