Nyheder

Søger beta-læsere på ny novelle

Havfrue

Jeg har i det sidste stykkes tid arbejdet på en ny novelle, kaldet Sirenernes Sang. Det er en omskrivning af en ældre novelle, som jeg er meget begejstret for. Novellen har nu været igennem flere gennemlæsninger, og jeg søger derfor efter et par beta-læsere, som kunne være interesserede i at gennemlæse novellen og give deres ærlige mening om den.

Som beta-læser vil du have mulighed for at læse novellen før alle andre. Stavefejl, plothuller osv. er rettet i stort omfang, og du kommer derfor til at sidde med en novelle, som gerne skulle føles “færdig.” Jeg sender novellen til dig over mail, inklusiv en mere klar note om, hvad jeg gerne vil vide fra dig. Helt overordnet set er det dog blot, at du fortæller mig lidt om, hvad du synes fungerer og ikke fungerer helt så godt i novellen, og hvis der er nogle ting, du er i tvivl om.

Jeg har ingen krav om alder eller lignende, udover at du kan holde en aftale og kan læse og forstå dansk. Ved at blive beta læser på Sirenernes Sang er det selvfølgelig også aftalen, at man ikke distribuerer novellen til andre.

Udover at du selvfølgelig får den færdige novelle i ønsket format (epub eller pdf), så vil du også modtage min tidligere novelle Uden Spejlbillede som tak for hjælpen. Har vi et rigtig godt samarbejde, vil du – såfremt du ønsker det – desuden være blandt de første, der får besked, når jeg søger beta-læsere på andre projekter.

Du søger om at blive beta-læser på Sirenernes Sang ved at smide mig en mail på kb@kbregnhoved.dk med overskriften “Beta-læser: Sirenernes Sang.” Du kan også skrive til mig via min Kontakt-formular. I mailen må du meget gerne skrive dit navn, alder og en linje eller to om, hvad du normalt læser (genre, foretrukne forfattere e. lign). Jeg er sikker på, at vi nok skal have en fest sammen!

Jeg opdaterer denne nyhed, når jeg ikke længere ønsker at modtage henvendelser fra flere beta-læsere til Sirenernes Sang (men man er selvfølgelig altid velkommen til at skrive sig op til næste projekt).

OBS: Ved for mange eller useriøse henvendelser forbeholder jeg mig retten til at afvise dig som beta-læser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.