Nye udgivelserNyhederSpil

No Reflection The Game

Du kan nu ganske gratis spille det ikke-lineære, interaktive spil No Reflection The Game!

Spil som Benjamin, der lige er flyttet til en ny by sammen med sin familie for at starte et nyt liv. Der er nemlig det mystiske ved Benjamin, at han ikke har noget spejlbillede. En dag opdager han, at han kan gå gennem spejlene til andre verdener – skal han tage chancen og gå hele vejen igennem til en fremmed verden? Du bestemmer!

Tag del i Benjamins kamp for at passe ind, og vær med i hans rejse til andre verdener i spillet No Reflection, der er baseret på novellen Uden Spejlbillede.

Vil du læse mere om No Reflection The Game? Klik her!

Eller er du allerede hooked og vil have det lille spil? Klik her!
Spillet er gratis og kan spilles på windows.
OBS: Spillet foregår på engelsk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Reflection The Game

No Reflection The Game

No Reflection The Game

Benjamin er ikke en helt normal dreng. Han har nemlig aldrig nogensinde set sit eget spejlbillede – for han har ikke noget. En dag opdager han, at han kan gå gennem spejlene til andre verdener.

Tag del i Benjamins kamp for at passe ind, og vær med i hans rejse til andre verdener i spillet No Reflection, der er baseret på novellen Uden Spejlbillede af Katharina Bregnhoved Mortensen.

Spillet er gratis til windows.

OBS: Spillet foregår på engelsk.

No Reflection

No Reflection The Game kom til verden som et mini-projekt under kurset Narratives In Digital Culture i 2015, og lagde senere hen grund for demonstration paperet No Reflection - An Interactive Narrative.

The Game

No Reflection The Game er et lille, non-lineært spil. Det vil sige at dine valg i spillet har konsekvenser - og at du har indflydelse på, hvordan historien ender.

Læs mere

Du kan læse meget mere om Uden Spejlbillede, som No Reflection The Game er baseret på, ved at klikke her.